2D-6D Volume Wimperextensions

Ben je gepassioneerd door de schoonheidsindustrie en op zoek naar een nieuwe vaardigheid om je repertoire uit te breiden? Als jij graag prachtige, volle wimperextensions wilt kunnen creëren, dan is mijn 2D-6D Volume Wimperextensions cursus precies wat je nodig hebt!

In deze cursus zal ik persoonlijk jou begeleiden bij het beheersen van de kunst van wimperextensions. Ik geef je stap voor stap inzicht in hoe je meerdere wimperextensions op één natuurlijke wimper kunt aanbrengen, waardoor je dat verleidelijke volume-effect bereikt waar klanten dol op zijn.

Maar hier houdt het niet op. Ik hecht enorm veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van de natuurlijke wimpers van je klanten, dus zul je ook leren hoe je wimperextensions veilig en effectief kunt aanbrengen. Ik zorg ervoor dat je niet alleen prachtige resultaten behaalt, maar ook professioneel en verantwoordelijk handelt.

Wat deze cursus nog specialer maakt, is dat je de kans krijgt om je nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen onder mijn persoonlijke begeleiding. Praktische training is een integraal onderdeel van ons programma.

Of je nu een beginner bent in de schoonheidsindustrie of een doorgewinterde professional, deze cursus is geschikt voor iedereen die zijn carrière naar nieuwe hoogten wil tillen. Dus, waar wacht je nog op? Meld je vandaag aan voor mijn 2D-6D Volume Wimperextensions cursus en begin jouw reis naar succes in de wereld van wimperextensions!

Belangrijkste voordelen

 1. Persoonlijke aandacht: De cursus wordt een-op-een gegeven, wat betekent dat je persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.
 2. Praktijkervaring: Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen onder mijn toezicht.
 3. Certificering: Na voltooiing van de cursus ontvang je een certificaat dat je bekwaamheid in 2D-6D Volume Wimperextensions aantoont.
 4. Eventuele coaching: Ik bied ook eventuele coaching na de cursus om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen kunt beginnen met het opbouwen van je eigen klantenbestand.
 5. Carrièremogelijkheden: De vaardigheden die je opdoet, kunnen je helpen bij het opbouwen van een succesvolle carrière in de schoonheidsindustrie.
 6. Starterkit inbegrepen: In deze kit vindt je alle producten om te beginnen met je 2D-6D Volume Wimperextensions.

Training

De training bestaat uit twee dagdelen.

 • 10.00-16.00- uur
 • Theorie
 • Uitleg producten
 • Plaatsen van wimperextensions op een mannequin hoofd
 • Lunch (inbegrepen)
 • Plaatsen van wimperextensions op een model

Kosten

€350, – (excl. BTW)

Interesse? Neem contact met ons op.

  X
  WhatsApp ons!