Wenkbrauwstyling

Een masterclass wenkbrauwstyling is een uitstekende kans voor zowel aspirant- als ervaren schoonheidsspecialisten om zich te verdiepen in de kunst van perfecte wenkbrauwvormgeving. Deze workshops zijn gericht op het verfijnen van technieken en het begrijpen van de nieuwste trends in wenkbrauwstyling.

Tijdens een dergelijke masterclass leren deelnemers niet alleen hoe ze wenkbrauwen kunnen vormgeven volgens de unieke gezichtskenmerken van hun klanten, maar ook hoe ze de wenkbrauwen kunnen verfraaien met technieken zoals threading, waxen, epileren en verven. De juiste wenkbrauwvorm kan de algehele uitstraling van een persoon verbeteren en daarom is het van cruciaal belang om deze kunst perfect te beheersen.

Een masterclass wenkbrauwstyling biedt niet alleen professionele groei, maar opent ook de deur naar meer tevreden klanten die kunnen genieten van prachtig vormgegeven wenkbrauwen die hun natuurlijke schoonheid benadrukken. Het is een investering in vaardigheden en zelfvertrouwen voor schoonheidsspecialisten in de wereld van wenkbrauwverzorging.

Belangrijkste voordelen

 1. Persoonlijke aandacht: De cursus wordt een-op-een gegeven, wat betekent dat je persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.
 2. Praktijkervaring: Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen onder mijn toezicht.
 3. Certificering: Na voltooiing van de cursus ontvang je een certificaat dat je bekwaamheid in wenkbrauwstyling aantoont.
 4. Eventuele coaching: Ik bied ook eventuele coaching na de cursus om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen kunt beginnen met het opbouwen van je eigen klantenbestand.
 5. Carrièremogelijkheden: De vaardigheden die je opdoet, kunnen je helpen bij het opbouwen van een succesvolle carrière in de schoonheidsindustrie.
 6. Starterkit inbegrepen.

Training

De training bestaat uit 1 dagdeel.

 • 13.00-17.00- uur
 • Theorie en uitleg
 • Verven, waxen en epileren
 • Nazorg
 • Wenkbrauwstyling op je eigen model. (Het is van belang dat je model volle wenkbrauwen heeft.)

Kosten

€299, – (excl. BTW)

Interesse? Neem contact met ons op.

  X
  WhatsApp ons!