One-by-One Wimperextensions

Welkom bij de Academy, waar we gepassioneerd zijn over het creëren van de perfecte look met wimperextensions. Ik bied een-op-een wimperextension cursussen aan, speciaal ontworpen om je de vaardigheden en technieken te leren die nodig zijn om een succesvolle wimperstylist te worden.

Mijn cursus is geschikt voor zowel beginners als ervaren stylisten die hun vaardigheden willen verbeteren. We beginnen met de basisprincipes van wimperverlenging, zoals het kiezen van de juiste wimpers voor de oogvorm van je klant.

Als je ervaren instructeur zal ik je begeleiden door elke stap van het proces, van het voorbereiden van de natuurlijke wimpers tot het nauwkeurig aanbrengen van de extensions. Je krijgt ook de kans om praktijkervaring op te doen onder mijn toezicht.

Na voltooiing van de cursus ontvang je een certificaat dat je bekwaamheid in wimperverlenging aantoont.

Belangrijkste voordelen

 1. Persoonlijke aandacht: De cursus wordt een-op-een gegeven, wat betekent dat je persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.
 2. Praktijkervaring: Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen onder mijn toezicht.
 3. Certificering: Na voltooiing van de cursus ontvang je een certificaat dat je bekwaamheid in wimperverlenging aantoont.
 4. Eventuele coaching: Ik bied ook eventuele coaching na de cursus om ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen kunt beginnen met het opbouwen van je eigen klantenbestand.
 5. Carrièremogelijkheden: De vaardigheden die je opdoet, kunnen je helpen bij het opbouwen van een succesvolle carrière in de schoonheidsindustrie.
 6. Starterkit inbegrepen: In deze kit vindt je alle producten om te beginnen met je one-by-one wimperafspraken.

Training

De training bestaat uit twee dagdelen.

 • 10.00-16.00- uur
 • Theorie
 • Uitleg producten
 • Plaatsen van wimperextensions op een mannequin hoofd
 • Lunch (inbegrepen)
 • Plaatsen van wimperextensions op een model

Kosten

€525, – (excl. BTW)

Interesse? Neem contact met ons op.

  X
  WhatsApp ons!