Sample Page

De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor een gelaat, zij zijn de kapstok van het gezicht. Goed gevormde wenkbrauwen ondersteunen de vorm van uw gelaat en geven u een verzorgde uitstraling. De ogen krijgen een mooie “open” blik, lijken gelift, en u lijkt 5 à 7 jaar jonger!

Aan de hand van een gezichtsanalyse bespreek ik met u welke techniek ik zal gaan toepassen Dit is mede afhankelijk van de nog aanwezige wenkbrauwen en uw huidtype. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden.

Een zacht ingeschaduwde wenkbrauw

Deze techniek is goed toepasbaar bij de iets oudere dame wanneer de wenkbrauwen erg dun en licht zijn geworden Ook bij het zeer warme en lichte huidtype is dit een goede keuze. In bijna alle gevallen is het verven van de wenkbrauwen na de behandeling verleden tijd. De wenkbrauwen hebben na genezing een zacht gepoederde uitstraling en zijn niet te opvallend. Epileren is voortaan gemakkelijk, want de mooie vorm is al aangebracht.

Opvullen van wenkbrauwen d.m.v. haartjes techniek (hairstrokes)

U heeft nog duidelijk aanwezige wenkbrauwen maar de vorm zou geaccentueerd mogen worden, er ontbreken enkele haartjes. Door middel van de haartjes techniek worden -niet van echt te onderscheiden- haartjes in de huid aangebracht. Uw wenkbrauwen ogen weer vol en de vorm is perfect geaccentueerd. Heel natuurlijk!

Wenkbrauwen in drie dimensionaal techniek

U heeft (nagenoeg) geen wenkbrauwen meer en u wilt weer volledige wenkbrauwen? Dit kan door middel van de haartjes techniek in combinatie met een schaduw techniek. Het resultaat oogt zeer natuurlijk en is daardoor ook geschikt voor een alopecia patiënt of na een chemo kuur.

Na de behandeling

U krijgt schriftelijke nazorginstructies mee en tevens een crème die u 5 tot 7 dagen enkele keren per dag dient aan te brengen op de behandelde plek. Er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken.

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!