Eyeliner

Eyeliners die goed zijn aangebracht, accentueren de ogen. Het is ook mogelijk om door een goed aangebrachte eyeliner een neerwaartse ooglijn  te corrigeren, de ogen worden als het ware gelift. Het is belangrijk dat de eyeliner niet buiten de wimperlijn wordt geplaatst omdat in de loop der jaren een neerwaarts effect zal ontstaan wat een “treurige” blik zal geven. Dit soort zaken zijn belangrijk om in acht te nemen en zullen ook met u worden besproken. Hieronder vindt u de mogelijkheden met betrekking tot eyeliners.

Een natuurlijke boveneyeliner als wimperverdikking

Een boven eyeliner siert elke vrouw van 16 tot 85 en is dus absoluut niet leeftijds gebonden! De oogopslag wordt  intenser en de kleur van uw ogen zal beter uitkomen.Het is vrijwel onmogelijk om zelf een eyeliner perfect te tekenen tussen de wimperhaartjes. Met permanente make up is dit wel mogelijk! en is het niet meer noodzakelijk om een mascara te gebruiken. Meestal wordt gekozen voor diep zwart of “warm”zwart. Eventueel wordt aan het zwarte pigment een steunkleur toegevoegd die de nadruk legt op de kleur van de iris.

Een brede boven eyeliner

Een goed geplaatste boven eyeliner benadrukt de oogopslag. Bovendien kan de oogvorm enigszins gewijzigd  worden zodat een liftend effect wordt bereikt. Mooie amandelvormige ogen worden benadrukt en kleine ogen worden optisch vergroot. Bij deze behandeling is het noodzakelijk om met een grotere naaldconfiguratie te werken zodat het gewenste effect zal worden bereikt en de ogen minimaal worden belast. Keuze uit diepzwart of warm zwart eventueel met toevoeging van een steunkleur.

Een gekleurde boven eyeliner

Ik adviseer om een gekleurd lijntje (bijvoorbeeld in de tint van uw iris) aan te brengen nadat er reeds een donkere boveneyeliner is aangebracht. Dit om de oogopslag te intensiveren en zodoende het effect te vergroten. Erg mooi is  azuurblauw  bij blauw/grijze ogen, mosgroen bij groen-bruine ogen of een vergrijsd groen bij  de iets oudere dame.

Natuurlijke boven en onder eyeliner

Er wordt een natuurlijke boven eyeliner in de wimperlijk aangebracht en een dunne onder eyeliner. U heeft de keuze om de onder eyeliner in een zachtere tint  en/of in pointillisme (puntjes) techniek te laten plaatsen. Dit laatste geeft het effect alsof er met oogschaduw een zacht lijntje onder de ogen is aangebracht.

Een extra brede boven eyeliner i.c.m. een onder eyeliner

Deze combinatie geeft extra accent aan uw ogen en is geschikt voor de vrouw die van stevige eyeliners houdt. U kunt kiezen uit diverse kleuren, maar ook diepzwart behoort tot de mogelijkheden. Ik adviseer om de onder eyeliner niet de dik te maken omdat door veroudering in de loop der jaren de eyeliner breder wordt!!

Alleen een onder eyeliner plaatsen

Dit geeft een “hang”effect aan de ogen en raad ik af. Veel vrouwen tekenen gewoonte getrouw slechts de ondereyeliner en staan er niet bij stil, dat dit een neerwaarts effect aan de ogen geeft.

Smokey eyes, een uitgeschaduwde eyeliner

Deze behandeling houdt in dat een donkere eyeliner wordt uitgeschaduwd in een zachtere tint door middel van een speciale naald techniek en een steunkleur. Uiteraard wordt de gewenste kleur met u overlegd. Het is mogelijk om zowel de boven- en ondereyeliner uit te schaduwen. Omdat dit meer tijd (en een extra naald) zal vergen is aan deze behandeling een meerprijs verbonden.

Na de behandeling

U krijgt schriftelijke nazorg-instructies mee en tevens een crème die u 5 tot 7 dagen enkele keren per dag dient aan te brengen op de behandelde plek. Er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken.

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!