Facelift dmv. spiercontractie

Facelift door middel van spiercontractie

Veel mensen krijgen last van een verouderde gezichtsuitdrukking doordat de aangezichtsspieren hun spanning verliezen. Huidverslappingen, groeven, rimpels, oneffenheden en wallen zijn het gevolg. Het geheel levert een wat vermoeide en verouderde gezichtsuitdrukking op, vaak veroorzaakt door stress, slechte leefgewoonten of gewoon het verstrijken van de jaren.

Voor behandeling van de problemen is er nu een revolutionaire nieuwe methode: de face­lift door middel van spiercontractie. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van een klinisch facelift, maar de methode is veel vriendelijker en geheel pijnloos. De behandeling zorgt ervoor dat de spier­aanspanningen d.m.v. elektrostimulatie worden gestimuleerd. Hierdoor verfijnen rimpels en worden verslappingen weer verstevigd.

Ook de celvernieuwing wordt tijdens deze behandeling gestimuleerd. Doordat dit apparaat op verschillende gezichtspunten wordt gebruikt krijgt u op termijn het resultaat van een natuurlijke lift van het gezicht, onderkin, hals, wallen en nek. Het gevolg is een vitalere huid en een strak en stralend gezicht. Na de eerste keer al ziet en voelt u direct resultaat. Een ‘Vibrogym’ voor het gezicht!

Tarieven Facelift d.m.v. spiercontractie

Reiniging van de huid, elektrostimulatie op 9 verschillende gezichtspunten (2 ­zijdig), een aan de huid aangepaste créme.

Losse behandeling (40 min.) 9 ­zones. Prijs: € 55,00
Losse behandeling (60 min.) 9 ­zones. Prijs: € 75,00
Kuur = 5 behandelingen (3x 1xpwk 40 min, 2x 1xpwk 60 min). Prijs: € 250,00

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!