Fractional Needling

Fractional Needling minimaliseert lijntjes en littekens

Met Fractional Needling worden spectaculaire resultaten geboekt bij de behandeling van lijntjes, striae of stug en slecht doorbloed littekenweefsel en keloïd.

Wat is Fractional Needling?

Met de Fractional Needling techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt. Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. De honderden minuscule gaatjes van de Fractional Needle vullen zich meestal direct met bloed. Hierdoor ontstaan nieuwe haarvaten en poriën, en versoepelt het litteken.

Ontsierende plekken in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd. De huid maakt ook vaak nieuw pigment aan waardoor de typische littekenkleur verdwijnt.

Een behandeling met Fractional Needle duurt ongeveer vijftien minuten, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat.
De behandeling gebeurt met de speciale Ecuri Fractional Needle-module met een cirkelvormige 7-puntsnaald. De module bevat ook het actieve druksysteem dat de werkstof in de huid brengt.
Voor de behandeling van harde striae gebruiken we een module met vijf in lijn geplaatste naalden. Net als littekens verdwijnen deze plekken meestal volledig.

Waarvoor is Fractional Needling geschikt?

Een Fractional Needling behandeling is met name geschikt voor het minimaliseren van
– fijne lijntjes
– littekens
– striae

Tarieven Fractional Needling

Behandeling fractional needling: €95,- (per zone)
Kuur fractional needling: 6x per jaar (c.a. 1x per 8 weken) €450,-

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!