Fruitzuur Peeling

Real Peal Fruitzuur peeling

Is uw huid een beetje grauw en dof? Heeft u last van pigmentvlekken, acné of mee-eters? Maak een afspraak bij Narquise en fris uw huid eens lekker op met de Real Peal fruitzuur behandeling van dr. Tadlea!

Wat is een Real Peal fruitzuur behandeling?

De Real Peal Fruitzuur peeling is de ideale behandeling om uw huid eens lekker op te frissen. Een Real Peal behandeling geeft u snel weer een fris, jong, strak, stralend en gezond uiterlijk. En wees eerlijk, wie wilt dat nu niet?

Daarnaast is de Real Peal fruitzuur peeling een goede behandelmethode voor huidproblemen als acne oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. De Real Peal peeling is een peeling op basis van glycolzuur waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe celaanmaak. Een glycolzuur peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, steviger te maken en eventueel aanwezige pigmentvlekken te verzachten.

Glycolzuur, dat afkomstig is uit suikerriet, heeft in de geneeskunde de meeste aandacht gekregen omdat het van alle fruitzuren de kleinst molecuul is. Hierdoor kan het beter en efficiënter in de huid dringen en zodoende uiteindelijk meer spectaculaire veranderingen teweeg brengen dan alle andere fruitzuren.

Voor wie is een Real Peal fruitzuur peeling geschikt?

Een Real Peal behandeling is met name geschikt voor mensen die last hebben van:
– Acné littekens.
– Vette huid met neiging tot acné.
– Acné met mee-eters.
– Vroegtijdige huidveroudering.
– Slecht doorbloede vale huid.
– Fijne lijntjes en rimpels.
– Pigment- of ouderdomsvlekken.
– Het is bedoeld voor die groep van mensen die het uitzicht van hun huid meetbaar willen verbeteren.

Waar kan ik een Real Peal behandeling toepassen?

Het kan toegepast worden op het gelaat of het lichaam (de hals, het decolleté, de handen, armen of benen) en is even efficiënt bij mannen als bij vrouwen. Na de behandeling is er direct zichtbaar resultaat. Dit effect houdt lang aan. De huid kan wat rood zijn en jeuken/naprikkelen. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk. Ook kan een lichte schilfering plaatsvinden na 2 a 3 dagen.

Tarieven Real Peal Fruitzuur Peeling

Losse Real Peal Fruitzuur behandeling 45 min. € 75,00

Gezichtsreiniging, epileren met touwtje van wenkbrauwen, aanbrengen peeling, verkoelend masker, een aan de huid aangepaste dagverzorging.

Kuur (5 x 30 min. 1x per week of 1x per 2 weken): € 300,00

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!