Hot Stone Massage

Hot Stone Massage, totale ontspanning en balans

Hot stone massage is precies wat de naam zegt: massage met warme stenen. Het is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. De hot stone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De stenen zijn zeer rijk aan ijzer en magnesium, waardoor ze warmte zeer goed kunnen opslaan, vasthouden en geleidelijk weer af kunnen geven. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

De stenen worden in een daarvoor geschikte pan opgewarmd tot 40 à 50 graden Celsius. Het lichaam wordt ingesmeerd met olie, zodat de stenen goed glijden tijdens het masseren. Nadat de warme stenen op een deel van het lichaam zijn gelegd, wordt u ondertussen op een ander deel van het lichaam gemasseerd met stenen of handen en warme etherische olie. Een totale ontspanning voor warmte aanbidders!

Wat doet hot stone massage voor u?

Door de combinatie van warmte en beweging kom je dieper in de spieren. De massage ontgift, voert afvalstoffen af, stimuleert de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer in balans. Het heeft een diep ontspannende werking, waardoor het voor een positief zelfherstel van het lichaam zorgt. Hot stone massage zorgt ervoor dat u volkomen ontspannen en met een zeer voldaan gevoel mijn praktijk zult verlaten.

Voor wie is deze massage geschikt?

Deze massage is geschikt voor mensen met: behoefte aan totale ontspanning; spier­ en/of zenuwpijnen; fybromyalgie; stress; gewrichtsproblemen; slechte doorbloeding; rug en/of nekklachten.

De duur en de tarieven van de behandeling

U kunt bij Narquise kiezen uit behandelingen van 30 of 60 minuten. De hot stone massage bij Narquise is uitsluitend voor dames.
Hot stone massage met een duur van 30 minuten: Tijdens deze massage behandel ik de rug, nek, schouders. De kosten bedragen € 30,-.
Hotstone massage met een duur van 60 minuten: Tijdens deze massage behandel ik de rug, nek, schouders, achterkant benen, armen en het gezicht. De kosten bedragen € 50,­-

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!