Lycon Precision Waxing

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot!

Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. Ook jij hebben recht op een behandeling met de natuurlijke, heerlijk geurende wax van Lycon.

Ontdek de voordelen:

  • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
  • Wordt aangebracht op lage temperaturen
  • Geen huidirritaties of roodheid
  • Verrijkt met essentiële oliën

Lycon Precision Waxing

LYCON wax heeft inmiddels wereldwijd een welverdiende reputatie opgebouwd. LYCON is marktleider op het gebied van harsen en wordt over de gehele wereld, in meer dan 65 landen, toegepast in het topsegment van wellness centers en schoonheidssalons. Modellen en beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Bunt gebruiken dit revolutionaire product.

De trendy en luxe uitstraling van de Lycon produkten doen haren smelten als sneeuw voor de zon. Zo is bijvoorbeeld de chocolade wax (zonder calorieen) geschikt voor waxing al vanaf een haarlengte van 1 mm. En worden je benen super glad met de So berry Strip wax, lekker fruitig, roze met de heerlijke geur van aarbeien.

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!