Lippen

Een liplijntje wordt in het algemeen toegepast om de mond te accentueren, te corrigeren of optisch vergroten. In het verleden zag men vaak een te donkere, bruine liplijn, die in de loop der jaren ook nog blauw wordt!! Dit is absoluut niet mijn werkwijze, ik adviseer natuurlijke of iets meer sprekende tinten!

Wanneer wordt een liplijntje afgeraden:
– wanneer er zich zeer diepe rimpels in de mondlijn bevinden is het niet raadzaam om een liplijntje te laten pigmenteren, dit zal de rimpels helaas nog meer accentueren.
– wanneer u vaak ( meer als 2 x per jaar) een uitbraak van het herpes virus in de lippen heeft, zal dit zeker ook gebeuren na een dergelijke behandeling, wat het gepigmenteerde lijntje aantast. Dus niet doen.

Ik adviseer om 3 dagen voor de behandeling preventief te gaan smeren met zovirax crème en dit te blijven doen tot 4 dagen na de behandeling. Het is ook raadzaam om de lippen te scrubben met een peelingcrème 2 dagen voordat de behandeling plaatsvind. Hierdoor zal het pigment zich beter hechten. Direct na de behandeling zullen de lippen er gezwollen uitzien, dit verdwijnt na enkele uren.

Uiteraard gebeurt alles in overleg en geef ik u graag een goed advies. Hieronder vindt u verschillende mogelijkheden met betrekking tot lip-liners.

Natuurlijk liplijntje ter ondersteuning of correctie van uw eigen liplijn

Een naturel of licht gekleurd lijntje zal uw mond een vollere en perfecte look geven. Bovendien worden kleine imperfecties gecorrigeerd.

Een uitgeschaduwde liplijn

Deze behandeling zal de mond optisch vergroten. Een uitgeschaduwde liplijn zal de mond optisch vergroten. Door een bredere naald configuratie toe te passen in combinatie met een zachte tint zal de mond op natuurlijke wijze groter lijken.

Volledig ingeschaduwde lippen

Bij het ouder worden verliezen uw lippen hun natuurlijke kleur en kunnen enigszins vaal ogen. Wilt u weer mooie “blozende” lippen zodat u geen lippenstift meer hoeft aan te brengen dan kunt een behandeling overwegen waarbij de lippen volledig worden ingekleurd. Het resultaat: een mooie volle en verzorgde mond. Slechts het aanbrengen van een beetje gloss volstaat.

Een liplijn én volledig ingeschaduwde lippen

Bij deze behandeling wordt eerst een liplijntje aangebracht voor correctie van de liplijn of vergroten van de lippen  waarna de lippen volledig worden ingekleurd met de door u gekozen kleur  Het lijntje kan dienen ter correctie of optische vergroting van de mond. Een lipgloss of labello volstaat. U heeft altijd zacht gekleurde lippen en een perfecte mondvorm. Natuurlijk kan er altijd nog een andere kleur lippenstift worden aangebracht, de gepigmenteerde kleur zit immers in de lippen.

Na de behandeling

U krijgt schriftelijke nazorginstructies mee en tevens een crème die u 5 tot 7 dagen enkele keren per dag dient aan te brengen op de behandelde plek. Er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken.

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!