Microdermabrasie

NIEUW bij Narquise: microdermabrasie

Microdermabrasie is een fantatische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen. Microdermabrasie wordt door een schoonheidsspecialist of gespecialiseerd therapeut uitgevoerd. Artsen voeren meestal de zwaardere behandelingen uit.

Een microdermabrasie behandeling begint met een goede reiniging van de huid. Daarna wordt bij microdermabrasie een apparaat gebruikt waarvan het handstuk lijkt op een pen. Als het handstuk op de huid wordt geplaatst slijpt een gecontroleerde stroom kristallen dode en beschadigde huidcellen van de huid af. De kristallen en de verwijderde huidcellen worden opgezogen en opgevangen in het apparaat.

Het microdermabrasie apparaat kan op verschillende manieren ingesteld worden. De mate van afschuren van het huidoppervlak wordt ingesteld al naar gelang de gestelde indicatie. Bij diepere acné littekens wordt bijvoorbeeld iets dieper geslepen dan voor onderhoud van een normale huid zonder specifieke problemen.

Microdermabrasie kan op ieder huidtype toegepast worden. Vóór en na de behandeling is het wel raadzaam om uw huid twee weken niet aan zon bloot te stellen. Over het algemeen zijn tussen de vijf en tien behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie bijv. littekens of rimpels.

Door de microdermabrasie behandeling verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt ook toe waardoor uw huid glad aanvoelt en fris uitziet.

Prijs

Microdermabrasie bestaat uit vijf behandelingen in kuurverband van €362,50 nu voor €250,00
inclusief gratis Smoothing Treatment kuur t.w.v. €29,50.

Bij betaling in één keer krijgt u na de laatste behandeling van de kuur één herhalingsbehandeling t.w.v. €72,50 cadeau.

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!