Minilift

MiniLift – strak zonder snijden

Bent u toe aan een cosmetische lift, maar dan wel zonder chirurgische ingrepen? Probeer eens een MiniLift! Een MiniLift kan toegepast worden op het gezicht, de handen en het lichaam en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Wat is een MiniLift behandeling?

MiniLift is een cosmetische, liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Door toepassing van de op elkaar afgestemde Mini Lift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve ‘gymnastiek’ plaats. Hierdoor ontstaat een betere huiddoorbloeding. De huid komt in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien.

De MiniLift behandeling geeft een geweldige verbetering van de huidconditie die al in één behandeling duidelijk zichtbaar is! In kuurverband geeft het een liftende en verjongende werking. De samenstelling van de gebruikte producten is volkomen en biologisch en organisch en er zijn geen bijwerkingen.

De behandeling is een bijzondere ervaring. Tijdens de behandeling voelt de huid hard en strak aan. De huid kan gaan jeuken en prikkelen. U kunt soms de samentrekkingen van de gelaatsspieren voelen. Ook kan het zijn dat u uw halsslagader voelt kloppen. Dit alles zorgt echter juist voor het gewenste resultaat!

Waarvoor is een MiniLift behandeling geschikt?

De MiniLift behandeling is met name geschikt voor:
– een verslapte huid
– bij rimpelvorming
– een huid met bloedvatafwijking (couperose)
– acné

Wanneer kan ik géén MiniLift behandeling ondergaan?

– Bij claustrofobie
– Allergie voor proteïnen (koemelk eiwitten);
– Bij struma wordt de hals vrijgelaten.

Krijgt iedereen hetzelfde resultaat?

Nee. Omdat iedereen een andere huidconditie heeft, zullen sommigen het gewenste resultaat sneller bereiken dan anderen. Ook de leeftijd speelt een rol. Sommige huidtypen reageren al voldoende op zo nu en dan één behandeling. Anderen hebben een kuur nodig van twee behandelingen per week gedurende enkele weken. Bespreek voordat u een MiniLift behandeling ondergaat altijd eerst met uw wensen en verwachtingen met ons.

Tarieven MiniLift behandeling

MiniLift behandeling 60 min. € 75,00

Gezichtsreiniging, epileren met touwtje van wenkbrauwen, aanbrengen MiniLift, diepwerkende vitamine E ampul, gezichtsmassage, liftende dagverzorging.

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!