PMU voor mannen

Permanente Make­-up behandelingen voor heren

Narquise in Schiedam biedt zowel voor dames als heren permanente make-­up behandelingen aan. Hieronder vindt u de mogelijkheden voor de behandeling van heren.

Hairstrokes

Ook mannen kunnen gebukt gaan onder het dunner worden van de wenkbrauwen. Met de haartjes techniek (hairstrokes) kunnen de wenkbrauwen bij heren op volledig natuurlijke wijze worden hersteld. Niemand zal zien dat er hulp aan te pas is gekomen!

De guyliner (zachte eyeliner)

Door middel van kleine puntjes tussen de wimpers te pigmenteren zal de oogopslag worden geïntensi-veerd en kleine ogen worden optisch vergroot. Op zeer natuurlijke wijze.

Schedelhaar opvulling

De haartjes techniek kan ook dienen ter opvulling van kale plekken op de schedel. Bij haartransplantatie ontstaat een kale strook op de onderschedel. Deze baan kan perfect worden opgevuld door middel van de haartjes techniek.

Na de behandeling

U krijgt schriftelijke nazorginstructies mee en tevens een crème die u 5 tot 7 dagen enkele keren per dag dient aan te brengen op de behandelde plek. Er wordt een datum voor de nabehandeling met u afgesproken.

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!