Sans Soucis Gezichtsbehandelingen

Sans Soucis Gezichtsbehandelingen

Een fontein van schoonheid

De beauty producten van Sans Soucis zijn ontwikkeld en geproduceerd in Baden-Baden met veel passie en een uitzonderlijk hoge kwaliteit, efficientie en huidtolereantie. Alle producten zijn gebaseerd op het mineraalrijk thermaal bronwater uit Baden-Baden; het stimuleert de gezondheid van de huid en wordt exclusief gebruikt in SANS SOUCIS producten. Op de langdurige zoektocht naar nieuwe beauty elixers verdiepten de SANS SOUCIS onderzoekers zich in het gebruikmkaen van de effectieve en regeneratieve krachten van de oceaan. Ze leveren vocht en elasticiteit aan de huid en ondersteunen de celvernieuwing. Dankzij de perfecte combinatie van deze mariene ingredienten en zeer efficiente werkstoffen worden unieke huidverzorgingsproducten ontwikkeld die de huid helpen haar mooie, stralende en jeugdige uitstraling te behouden.

Natuurlijke ingredienten

87% puur natuurlijke ingredienten zijn de basis voor de hoge huidtolerantie en kwaliteit van Sans Soucis Skincare. De producten yijn vrij van stoffen die de huid kunnen schaden. De volgende kenmerken ondersteunen dit:

  •  zonder parabenen
  • zonder minerale olien
  • dermatologisch goedgekeurd
  • met gezond thermaal water

 

Behandelingen

Aqua Clear Skin Treatment: duur 60 minuten.

Reiniging, threading van wenkbrauwen, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage, zuiverend/kalmerend masker,  dagverzorging.

De op elkaar afgestemde producten verfrissen de huid en reguleren de talgproductie. De huid wordt voorzien van voldoende vocht en nieuwe onzuiverheden worden voorkomen. Frisse, stralende en gelijkmatige huid.

Moisture treatment: duur 90 minuten

Reiniging, dieptereiniging, threading wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, voedend/hydraterend masker, dagverzorging.

Resultaat:

Door deze behandeling toe te passen zal de huid een veel betere vochtgraad krijgen en behouden. Het gebruikt van alle producten is gericht op voeding van  de huid. De hoornlaag is doordrenkt van olien en werkstoffen. Een fris uiterlijk als resultaat. Een super zachte huid.

Sensitive Treatment: duur 60 minuten. (60 euro)

Reiniging, threading wenkbrauwen, dieptereiniging, nachtverzorging, masker, dagverzorging.

Resultaat:

De huid is geheel ontspannen en ziet er stralend uit. Het weerstandsvermogen van de huid is verhoogd, het vet- en vochtgehalte is op peil. De huid is zacht en soepel.

Anti-age Treatment: duur 75 minuten

Reiniging, threading wenkbrauwen, dieptereiniging, masker, oogmasker, dagverzorging.

Resultaat:

Het celvernieuwingsproces van de huid wordt gestimuleerd, de rimpels blijven langer weg en de huid blijft steviger en elastischer.

Luxurious Treatment: duur 90 minuten

Reiniging, threading wenkbrauwen, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, massage met de jade roller of Gua Sha steen, masker, serum, dagverzorging.

Resultaat:

De huid ziet er vitaler uit. Een energie boost voor de vermoeide en gespannen huid. Tijdens de behandeling krijgt de huid de kans om nieuwe energie. Een frisse, vitale en gelijkmatige teint.

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!