Visagie

“Mensen mooi maken is mijn passie”

Make-up is voor iedereen heel persoonlijk. Wil je er natuurlijk uitzien omdat je normaal gesproken ook weinig make-up op hebt of wil je juist opvallen met bijvoorbeeld smokey eyes. Samen met jouw persoonlijke inbreng maken we er een prachtig geheel van.

Golden Rose

Narquise werkt met de producten van Golden Rose. Golden Rose is een professioneel make-up merk dat wereldwijd (93 landen)gebruikt wordt door visagistes, schoonheidsspecialistes en andere professionelen. Golden Rose Cosmetics is in 1983 gestart met de productie van exclusieve cosmetische producten voor de uiterlijke verzorging. Naast prijs en kwaliteit hecht Golden Rose veel waarde aan de gezondheid van u als eindgebruiker. De producten zijn dierproef vrij, Halal, dermatalogisch getest en goedgekeurd conform de strengste Europese ISO normen.

Golden Rose make-up producten komen het beste tot zijn recht in combinatie met het advies en/of de instructies van een professional.

Dag make-up

Heb je bijvoorbeeld een presentatie, een vergadering of een sollicitatie dan is een dag make-up zeer geschikt. Een dag make-up geeft je een natuurlijke uistraling, die net dat kleine beetje extra geeft.

Het aanbrengen duurt ongeveer 30 minuten. Prijs: € 65,00

Avond make-up

Een avondje uit of misschien wel voor een speciale gelegenheid dan is de avond make-up zeer geschikt. De avond make-up wordt in overleg iets zwaarder opgebracht dan de dag make-up. We kijken daarbij naar de kleuren en de stijl van je kleding en zullen dit dan tot een geheel maken.

Het aanbrengen duurt ongeveer 45 minuten. Prijs: € 85,00

Bruid make-up

Je trouwdag behoort tot een van de mooiste dagen in je leven. Een dag waarop je wil stralen met een mooie jurk, uiteraard hoort daar ook een mooie make-up bij. Door goed overleg zullen we kijken wat je zelf mooi vindt en wat bij je past. Daarom zullen we eerste een proef make-up doen zodat we de make-up kunnen afstemmen op je trouwjurk en je accessoires. Na de proef make-up leg ik dit per foto vast en maak ik er een tekening van. Wil je dat ik naar je toe kom op je trouwdag? Dan kan dat ook, ik breng hiervoor een kleine vergoeding in rekening.

Prijs: € 100,00

Bruidsarrangement

Voor een optimaal resultaat, een bruidsarrangement bestaat uit een gezichtsbehandeling, dat afgestemd wordt op uw huidtype waarbij uw wenkbrauwen mooi in model gebracht worden. Het bruidsarrangement bestaat uit: gezichtsbehandeling, proefmake-up en bruidsmake-up incl. Everlash wimperverlenging.

Prijs: € 175,00

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!