Webecos Gezichtsbehandelingen

Webecos Gezichtsbehandelingen

Om een huid in optimale conditie te houden is de dagelijkse verzorging ervan een eerste vereiste. Webecos biedt daarvoor een groot aantal huidverzorgingsprodukten die zijn afgestemd op de conditie van uw huid en uw persoonlijke huidtype.

Al meer dan 40 jaar is Webecos het toonaangevende cosmetica merk voor schoonheidssalons, sauna’s, beautyspa’s en opleidingsinstituten.

Kenmerkend voor de cosmetica van Webecos is dat de meeste werkstoffen een plantaardige oorsprong hebben. Alle producten zijn hypoallergeen en bovendien niet op dieren getest. Bij de bereiding van de cosmetica wordt gebruik gemaakt van de nieuwste werkstoffen en recepturen. Niet voor niets staat Webecos voor WEtenschappelijk BEreide COSmetica.

Alle gezichtsbehandelingen zijn incl. threading van wenkbrauwen.

Behandelingen en Tarieven

Totaalbehandeling aangepast op huidtype 60 min.

Gezichtsreiniging, epileren met touwtje van wenkbrauwen, peeling, gezichtsmassage, masker, dagverzorging.

Tienerbehandeling 60 min.

Gezichtsreiniging, stylen van wenkbrauwen d.m.v. touwtje, peeling, masker, dagverzorging.

Caviar treatment 75 min.

Gezichtsreiniging, epileren met touwtje van wenkbrauwen, aanbrengen Refined Pearl exfoliater, Caviar peel off mask, Caviar age defense serum, Caviar Age Defense Moist Cream.

Vitamine Boost behandeling 75 min.

Gezichtsreiniging, epileren met touwtje van wenkbrauwen, Enyzmatic peeling aanbrengen, Lipolasting gel, vitamine C vliesmasker, aanbrengen Vitavocol, gezichtsmassage, Collavital E creme dagverzorging.

Hydrovital behandeling voor de rijpere/droge huid 75 min.

Gezichtsreiniging, epileren met touwtje van wenkbrauwen, aanbrengen Fruit lysing, Hydrovital ampul, Hydrovital emulsie, gezichtsmassage, Hydrovital gel masker, Hydrovital emulsie als dagverzorging.

Collageenbehandeling 75 min.

Gezichtsreiniging, epileren met touwtje van wenkbrauwen, massage met Collagenia strong, reiniging met warme compressen, Lipolasting gel, collageen vliesmasker, collageen ampul.

Anti-aging treatment met Myoxinol 75 min.

Gezichtsreiniging, epileren met touwtje van wenkbrauwen, Enzymatic peeling, Myox dagverzorging, gezichtsmassage, Lipolasting gel, vliesmasker, Myox dagverzorging.

Vragen? Of wil je gelijk beginnen?

Vraag nu een gratis consult op!
X
WhatsApp ons!